Gratis traktater – World Missionary Press

Å dele ut kristne traktater er bra, og flere mennesker er søkende og interessert i vårt vitnesbyrd, eller har andre spørsmål rundt den kristne tro. Da er det fint å kunne gi en traktat som forteller mer om hva Evangeliet er og hvordan man kan ta imot frelsen.

Dette er ett av flere traktater du får gratis på World Missionary Press.

Der finnes mange ulike traktater og jeg har blogget om noen av de, se under kategorier. Disse koster litt penger, men ønsker du ett gratis alternativ så anbefaler jeg World Missionary Press. De sender ut helt gratis traktater og man trenger ikke betale frakt eller noe som helst. De kommer i "kredittkort" størrelse og er praktisk å ha i lommen, eller i håndvesken. Her kan man bestille opptil 1000stk hvis jeg ikke husker feil. De finnes i flere utgaver og på flere språk.

Hver gang jeg har bestilt har jeg fått ganske raskt, men påregn gjerne en 3 -4 ukers tid.

Bestill helt gratis her.

Related Post

Kommentarer