Amouage – Reflection Man

Amouage er et parfymehus i Oman. Det ble etablert i 1983 av SABCO Group. Selskapet selger kostbare parfymeprodukter,og har de siste 30 år etablert seg som et av de store "niche" husene i verden. Amouage ble først kjent for bruken av røkelse og oud i sine parfymer. 

2015-juni-12-reflection-man-2Reflection Man - Elegant innpakning med velur og en pidestall til flasken.

Amouage Reflection Man er en av mine favoritter blant Amouge sine herredufter. Når man ser på test videoer på YouTube så elsker damer denne parfymen, og min kone er ingen unntak; det er hennes favoritt på meg så langt. 

Reflection man er en tre, musk og blomsteraklig duft for menn. Parfymen ble lansert i 2007. Den er laget av Lucas Sieuzac. Top notene er rosemary, pimento og rose de mai; midt notene er orris root, jasmine and neroli; bunn notene er sandalwood, patchouli, vetiver and cedar. 

Duften kan minne litt om Le Male fra Jean-Paul Gaultier, på grunn av jasmin duften, men her blir jasminen tonet ned med frisk vetiver og patchouli, og dermed oppstår det en harmoni som gjenspeiler Reflection Man.

Douglas skriver: "Reflection Man - ekstremt særegen og bemerkelsesverdig maskulin." 

2015-juni-12-reflection-man-1Flasken er nydelig med magnetisk kork og solen som er emblem til Amouage.

Duften er medium sterk og jeg vil anbefale 3 sprayer og duften vil vare i 7 8 timer. Parfymen er lansert i Eau de parfum (EdP) konsentrasjon, og kan kjøpes i 50ml og  100 ml flaske.

Prisnivået er mega høyt, og det vil lønne seg å kjøpe 100ml, og da vil man ha denne parfymen i mange år.  Hvis du liker Le Male vil du garantert like denne. 

Priser Douglas.no (Nov. 2016):. 50ml: 2159 kr. 100ml: 2634 kr. 

Video review av - theLupeXperience

Related Post

Kommentarer